Meditatie Overijssel

Kun je in je drukke leven wel een stukje rust en balans gebruiken? Dan is meditatie misschien wel wat voor je. En dan hebben we het niet over de traditionele meditatie, waarbij je oefent in stil zitten en je gedachten leegmaken, maar QiGong, een 5000 jaar oude Chinese bewegingsleer die ook wel meditatie in beweging wordt genoemd.

Meer informatie over QiGongZee

Deze vorm van meditatie doet veel meer dan alleen rust geven; het zorgt voor rust, balans, harmonie en vitaliteit en het versterkt de gezondheid. Je kunt QiGong beoefenen bij QiGongZee in Deventer, Overijssel. QiGongZee is hét centrum voor QiGong en Tai Chi in Overijssel en biedt deze ‘bewegende meditatie’ aan in diverse stijlen.

Cursus mindfulness in Oldenzaal

Bij QiGongZee kun je verschillende cursussen volgen die je gevoel voor mindfulness versterken. Dankzij zo’n cursus wordt het veel makkelijker om mindfulness ook in het dagelijkse leven te beoefenen. Een voorbeeld van een cursus mindfulness is bijvoorbeeld ZhiNeng QiGong, Body en Mind. Deze cursus heeft twee niveaus en wordt gegeven in de regio Deventer/Oldenzaal.

Het eerste niveau is het instapniveau. De cursus is op dit niveau voor iedereen te volgen en heeft een duidelijke opbouw. De groep in de omgeving Oldenzaal (Overijssel) bestaat uit maximaal 9 personen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Uiteraard krijg je ook een syllabus met informatie en een beschrijving, waardoor je de oefeningen ook thuis kunt doen.

Mindfulness trainen in rustgevend Twente

Wil je mindfulness trainen? Dan helpt een fijne omgeving daar natuurlijk ook bij. De studio van QiGongZee is te vinden in Deventer en wordt niet alleen bezocht door mensen uit de stad, maar ook door mensen uit Oldenzaal en plaatsen in Twente. Dit deel van Overijssel staat bekend als een van de mooiste regio’s van Nederland.

Het is dan ook niet voor niets dat onze studio in Twente gevestigd is; een inspirerende omgeving levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van pure ontspanning. De studio is goed bereikbaar en bevindt zich aan de Brinkgreverweg 122 in Deventer.  Wil je een cursus mindfulness doen? Kies dan ook voor QiGongZee in Deventer (Overijssel/Twente).

Wat leer je er?

Ook op het vlak van bewegende meditatie zijn er verschillende vormen die je kunt beoefenen. Bij QiGongZee kun je bijvoorbeeld kiezen voor een individuele les QiGong. Je leert dan op een flexibele manier, die helemaal is afgestemd op jouw schema. Bovendien kun je zo sneller resultaat boeken en het maximale uit je cursus halen.

Voor een individueel traject is het handig even contact op te nemen, zodat een plan kan worden opgesteld. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een van de doorlopende lessen. Die worden elke week gegeven en geven je de mogelijkheid om op elk gewenst moment in te stappen. Je kunt de oefeningen van de bewegende meditatie dan in je eigen tempo leren.

Neem contact op met QiGongZee

Kies voor meditatie in Overijssel

Klinkt zo’n vorm van bewegende meditatie in Overijssel jou ook wel goed in de oren? Neem dan vandaag nog contact op met QiGongzee, hét centrum voor QiGong en Tai Chi. Je kunt in onze studio in Overijssel veel verschillende oefeningen leren en we bieden lessen voor beginners en gevorderden. Ook kun je meedoen als je fysieke beperkingen hebt.

Reserveren is wel noodzakelijk, dus als mee wilt doen, kun je het beste vooraf even een mailtje sturen naar info@qigongzee.nl of telefonisch contact opnemen via 06 – 736 5225. Ben je van plan om vaker te komen? Kijk dan ook eens naar het pakket van tien lessen. Daarmee bespaar je bijna 10% op de prijs van 10 losse lessen!