QiGong vakantie

Monte na Luz      19 t/m 27 oktober     2019

In 2019 kun je deel nemen aan een heerlijke QiGong vakantie week aan de zuidkust van Portugal in de Algarve.
Tijdens deze QiGong vakantie week krijg je een dieper inzicht in de praktijk en theoretische achtergrond van QiGong, het doel van de bewegingen en hun fysieke, mentale en emotionele effect. Je beoefent diverse stijlen, meditaties maar ook ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
Door de gevarieerde QiGong lessen, heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden, 300 zonnedagen per jaar en een verfrissende zeebries ga je met een relaxte geest, ontspannen lichaam en vol nieuwe inspiratie weer naar huis! Tussen de programma onderdelen heb je voldoende tijd om te genieten van de omgeving en volledig tot jezelf te komen.
Uiteraard zijn ook meereizende partners van harte welkom. Als je niet mee wilt doen met het QiGong programma, kun je gebruik maken van een gereduceerd tarief.
Ook kun je deze week uiteraard prima vervroegen of verlengen in deze prachtige omgeving.

De organisatie, begeleiding van de reis en de lessen ligt in handen van Hanneke Peters en Sanne van der Zee.

Monte na Luz:

Monte na Luz is een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling gelegen in het zonnige Algarve in Portugal.
Monte na Luz biedt een bijzondere cursusaccommodatie, een prachtige achthoekige zaal, een sfeervol restaurant, mooie één- twee- en driepersoons kamers, een QiGong weide en een heerlijk groot zwembad. Dit alles verspreid over een prachtig terrein van twee hectare groot.
Monte na Luz is de plek bij uitstek voor het geven van cursussen, trainingen en workshops.
De vegetarische maaltijden zijn bijzonder rijk en gevarieerd van samenstelling. Gezond en natuurlijk voedsel is hier vanzelfsprekend.
Het centrum ligt op een unieke locatie, midden in de natuur, op de top van een heuvel, van waaruit je een panoramisch uitzicht hebt over de kustlijn en de Atlantische oceaan. Een magischer en meer  inspirerende plek is nauwelijks voor te stellen.