QiGongZee

logobewerktBinnen mijn praktijk voor Chinese Geneeskunde QiZee, gaf ik in eerste instantie QiGong oefeningen mee ter ondersteuning van de behandeling met Acupunctuur. Daarnaast gaf ik ook workshops en cursussen.

Naarmate de QiGong en Tai Chi een steeds belangrijker onderdeel werd binnen de praktijk, maar ook binnen mijn eigen leefstijl en daarbuiten, verdiende deze bewegingsvorm een eigen plek, naam en website. Zo is vanuit QiZee na verloop van tijd QiGongZee ontstaan, een centrum met een eigen doel en missie.
QiGong en Tai Chi beoefenen is niet alleen gezond en versterkend, het geeft ook rust, ontspanning en is prettig om te doen. Zowel alleen als in groepsverband.

Vanuit QiGongZee worden een aantal stijlen QiGong en Tai Chi aangeboden. Hoewel de stijlen verschillen, zijn ze allemaal veilig, laagdrempelig en door iedereen uit te voeren. Zie lesaanbod en locaties
Het cursusaanbod kan ook op locatie of op aanvraag vanuit andere centra gegeven worden. Neem hiervoor evt. contact op met Sanne van der Zee.