Referenties

Naar aanleiding van de doorlopende lessen op dinsdagochtend:

In de ochtend jouw QiGong-les volgen vind ik ontzettend fijn! Mijn stramme lichaam ontwaakt door de vloeiende bewegingen die jij op een prettige manier ons eigen maakt. Door de variatie aan oefeningen die jij aanbrengt en de vrijheid om “verzoeknummers” in te brengen blijven de lessen inspirerend. Als toetje neemt je rustige en warm klinkende stem ons mee in de geleide meditatie. Maar voordat we te relaxed of nog dromend de dag gaan vervolgen leg je ons uit hoe we d.m.v. Qi-tappen op ons lichaam de energie weer goed laten stromen. Zo kan ik de dag weer aan!
Jolanthe

Sinds enkele maanden volg ik regelmatig jouw inlooplessen Qi Gong. Je leert ons houdingen en oefeningen uit verschillende tradities, en ik vind ze elke keer weer verbazingwekkend krachtig in hun eenvoud. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan jou. Je stem, de rust die je uitstraalt, wat je zegt, hoe je de oefeningen voordoet en hoe je ons meeneemt in je geleide meditaties, dat alles verraadt een enorme ervaring. Voor mij ben je iemand die echt Qi Gong ‘leeft’, en dat vind ik heel bijzonder!
Liesbeth

Ik vind de qi-gong lessen makkelijke te volgen,  een zachte manier van bewegen en ik kom snel in de ontspanning. Mijn voeten en handen zijn meestal koud maar na deze les heb ik de hele dag warme handen en voeten. Inmiddels heb ik de 5 elementen gekocht van de webshop van qizee zodat ik thuis ook oefeningen kan doen. Sanne legt de oefeningen prettig uit, je volgt haar bewegingen en stap voor stap worden ze eigen.
Saskia de Graaf

QiGong is een weldaad voor mijn lichaam en geest.
Het zijn fijne, eenvoudige oefeningen die door Sanne heel duidelijk en prettig worden gegeven. Het zijn heerlijke lessen waarbij je helemaal bij jezelf kunt zijn, zonder prestaties te hoeven leveren
Ilse

Naar aanleiding van de cursussen op maandagavond:

De cursus heeft  mij veel  positiefs  gebracht. Ik voel me blijer en evenwichtiger. De cursus werd op een hele plezierige manier gegeven  waar ook ruimte was voor eigen inbreng.
Het is zeker aan te raden de oefeningen de eerste 100 dagen elke dag te doen . Op deze manier komen ze goed in je systeem . Het begint een onderdeel van je te worden. De oefeningen zijn voor mij heel rustgevend en je kunt echt de energie voelen stromen. Na  de oefening  heb ik soms het gevoel dat ik een ontspanningsmassage heb ondergaan. Een echte aanrader waar je ook in stressvolle situaties veel  aan kunt hebben.

 • Ik voel me ontspannen en kan beter slapen
 • De cursus activeert de in het lichaam aanwezige energie en geeft daardoor meer (levens) energie
 • Met ZhiNeng QiGong voel je pas echt hoeveel stress je lichaam dagelijks op loopt en hoe je dit zou kunnen loslaten/omzetten in “nuttige” energie
 • Zineng QiGong cursus is een goede aanvulling op de acupunctuur behandeling. Interessant om meer te weten over de acupunctuurpunten en meridianen en te leren door oefenen. Een aanrader en een goede persoonlijke uitleg.
 • Bijzondere ervaring, wordt er ontspannen van en krijg energie.
 • Geweldige uitleg, zeer rustig en duidelijk. Ik kom ontspannen thuis als ik vermoeid weg ga,
 • Ik vond dit een perfecte introductie in ZhiNeng QiGong. Door de basis uit te leggen en samen te oefenen kun je zelf al snel inschatten wat je er mee kunt. Voor mij is het vooral het beging van (hopelijk) veel meer
 • Fijne manier om te ontspannen en meer te aarden. Ik ga er graag mee door. Heel erg bedankt.
 • Sanne geeft ontzettend leuk les. Enthousiast en met humor. Ze is bevlogen en dat merk je goed. Een heerlijke rustige stem.
 • Als ik uit balans ben helpt de LiftQiUp mij weer in balans te komen
 • Ontzetten interessant om wat te leren over Chinese Geneeswijzen. Sanne maakt het toegankelijk en wakkert de hoger naar meer informatie aan.
 • De cursus wordt niet heel strikt gegeven. Er wordt rekening gehouden met de individuele verschillen
 • De cursus is voor mij een eerste kennismaking met QiGong geweest en heeft mijn ogen geopend. Er is veel meer dan de westerse medische kijk op ziektes. Ik voel me na iedere sessie ontspannen en blij.
 • Sanne brengt ons met veel aandacht, geduld en passie de ZhiNeng QiGong oefeningen bij. Een hele fijne kennismaking.
 • Voordat ik aan deze bijeenkomsten begon, kende ik QiGong alleen van mijn vriend. Hij vertelde mij hierover en liet het zien. Ik had geen idee wat het met je lichaam en geest zou doen. Dit heb ik nu een stukje mogen ervaren en dat was erg prettig. Het bracht mij rust en ontspanning en ik had na afloop s’avonds zelfs weer energie. Eeen hele fijne ervaring. Bedankt!
 • Praktijk gerichte en actieve lessen met alle ruimte voor uitleg en verdieping. Het maakt mij erg nieuwschierig naar wat er allemaal mogelijk is, wanneer je luistert naar je echte ik….
 • Aanzet tot meer. Ik weet alleen niet of ik de discipline opbreng om het regelmatig bij te houden.
 • Fijne sfeer, rust, mooie stem om naar te luisteren. Ik ging relaxed weer naar huis. Jammer dat het voorbij is. Bedankt!