Workshops

“Stromen met Yin Yoga en QiGong”

Brinkgreverweg 13,  Deventer  2e Paasdag van 13.00 tot 16.00
Tarief : €30,00 inclusief thee met iets lekkers

Op 17 april is er bij Yogica de workshop ‘’Stromen met Yin Yoga en QiGong’’. In deze workshop maak je kennis met beide bewegingsvormen op een rustige en ontspannen manier.

We starten met de 5 elementen vanuit de QiGong (water, hout, vuur, aarde en metaal). Je ervaart dat elk element zijn eigen dynamiek heeft.  Yin Yoga zijn vooral zittende en liggende houdingen.  Je wordt uitgenodigd om je gevoelens en je reacties vanuit de mildheid waar te nemen.

De oefeningen die we doen zijn eenvoudig en kunnen gemakkelijk aangepast worden.
Het doel van zowel de QiGong- als de Yogabeoefening is harmonie. Beoefening draagt bij aan je vitaliteit, balans en kracht. Een regelmatige beoefening draagt bij aan een goede gezondheid en aan het voorkomen van ziekten en klachten. Naast de beoefening wordt er ook enige uitleg gegeven over de achtergrond en filosofie van de QiGong en de Yin Yoga. De middag wordt afgesloten met een eindontspanning, klankschalen en thee.

De workshop wordt verzorgd voor Sanne van der Zee (acupuncturist en qigongdocent bij Qizee) www.qigongzee.nl  06-17365225  en Marjan Hulshof (yogadocent en trainer,coach bij Yogica) www.yogica.net

Aanmelden bij marjan@yogica.net  of bel 06 520 585 57
Je bent definitief aangemeld wanneer je €30 hebt overgemaakt op bankrekeningnummer    NL06RABO012 89 00 822 t.a.v. Yogica o.v.v. 17 april en je voor- en achternaam. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de praktische informatie.